Стойчо Младенов изрази мнение, че акцията срещу "черното тото", за която БЛИЦ първи разкри, няма да доведе до успешен край. Наставникът на ЦСКА гостува в гостува в Канал 3, където даде обширно интервю за предаването "Спорт в обектива". Освен за "армейците", легендата говори и по други теми.

Попитан как ще коментира отказа на Димитър Димитров-Херо да поеме "Левски", Младенов каза: "Имам друго виждане за всичко, което се случва в "Левски", но не искам да го казвам, за да не засегна някого."

По темата за "черното тото", треньорът на ЦСКА заяви: "Херо преди два дни каза, че някои клубове си набираха средства за бюджета от "черно тото". Дано тази акция доведе до успешен край, но много се съмнявам. Ще видим докъде ще я докарат. Ще бъда много радостен, ако това нещо се изкорени от футбола ни."

Попитан дали има мачове, в които се е усъмнявал за задкулисни игри, Стойчо заяви: "О-о, много са мачовете, но като се приключи акцията ще можем да ги коментираме. И осем отбора да сме в "А" група, и 16 да сме, пак ще го има това нещо. Всичко е до хората, които управляват клубовете, до възпитание, амбиции... Някои обичат да си чешат егото с измами."

Младенов коментира и назначението на Ивайло Петев за национален селекционер - "Хубаво е, че е българин. Петев е млад специалист, има идеи, знае как да развива отбора. Ние си знаем нивото и е ясно, че нямаме голям потенциал. Затова нямахме успех при Любослав Пенев. Няма на кого да се сърдим, освен на нас самите."

"Съдиите ни са добри, но работят под натиск и това не трябва да се допуска. Техните грешки, за които съм говорил, те са красноречиви грешки. Във всеки от последните ни няколко мача имаше дузпи за нас, които не бяха дадени. Това са факти. В Дупница не реализирахме дузпата, защото сме забравили да бием дузпи. Голяма изненада беше за мен, че ни дадоха дузпа, за жалост не можахме да я вкараме и да победим", коментира Младенов, добавяйки колко акции на ЦСКА има - "И аз съм акционер, то се знае. Притежавам 40 000 акции, купил съм ги не по 1 лев, а по 3, както всички останали фенове. Моето семейство също е акционер - и синовете ми, и внучката ми. Само жена ми не е, обяснимо защо и я разбирам."

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите