Димитър Димитров няма да е треньор на "Левски". Сагата окончателно приключи днес, като Тодор Батков даде подробности около разминаването между двете страни. Адвокатът призна, че е имало разминаване между Херо и Георги Иванов-Гонзо.

"Не ми се иска Георги да бъде похабен, бидейки треньор за трети път. Целта ни е през втория полусезон да спечелим купата на България и да се класираме в тройката в крайното класиране", заяви Батков.

На въпрос, има ли други варианти за треньор, Батков отговори: "Започваме разговори, засега нищо не е предприето, нямаме варианти, но така или иначе има десетина дни. Щастлив съм, че Херо практически потвърди нашите виждания, кои футболисти да се стремим да продадем или освободим. Потвърждавам, че ще търсим поне пет попълнения - вратар, централен защитник, още един краен защитник, централен нападател и един външен футболист.

На въпрос - с кои играчи ще се разделите, Батков каза: "Имена няма да споменавам, но от позициите, на които казах, че ще търсим нови играчи, сами може да се досетите."

На въпрос може ли Стойчо Стоев да е треньор на "Левски", Батков каза: "Всичко е възможно, но на този етап треньор е Георги Иванов."

Има ли някакъв срок, в който да се намери треньор, Батков отговори: "Фаталният срок е 7 януари, но ако успеем да решим въпроса до края на годината, би било добре. На 7 януари все пак започваме подготовка."