„Левски“ записа десетата си загуба в Адриатическата лига, след като отстъпи с 61:72 като гост на МЗТ Скопие. Срещата беше сблъсък между отбори, които преди този двубой заемаха последните две места в класирането.
 
Срещата започна добре за „сините“, които поведоха с 12:0 в първите пет минути на мача, а след първата четвърт се оттеглиха с аванс от 16:6. На полувремето преднината на българския шампион беше 14 точки, въпреки че тя в един момент достигна и 19 точки.
 
В течение на третата част „Левски“ дори водеше с 15 точки, но преди началото на последната четвърт авансът беше 13 точки. В четвъртата част МЗТ Скопие направи серия от 15:0 и обърна мача в своя полза.
 
Така не за първи път през сезона тимът на Тити Папазов се срива в последните минути на срещите и записва загуби, въпреки че е играл много силно и е имал преднина в резултата.
 
Дион Диксън беше най-резултатен за МЗТ Скопие – 16 точки. Иван Маринкович направи дабъл дабъл – 10 точки и 12 борби. Марко Симоновски вкара 14 точки, а Александър Цветкович добави 12.
 
Христо Захариев завърши с 15 точки за „Левски“. Станимир Маринов се отличи с 11 точки и 4 асистенции. Николай Върбанов вкара 8 точки и овладя 7 борби, докато Димитър Димитров взе 9 отскочили топки.