Георги Иванов-Гонзо съобщи, че има вариант Димитър Димитров-Херо да не стане треньор на "Левски", както беше предварително оповестено. Пречката бургазлията да се размине със завръщането на "Герена" е, че все още не е ясно дали клубът ще е в състояние да изпълни всички условия, поставени от треньора.

"Отношенията ни с Димитър Димитров са перфектни. Има вариант той да не стане треньор през зимата. Ще ви обясня защо - Херо има условия, които "Левски" трябва да изпълни, за да може той да дойде. Оттам идва забавянето, защото все още не мога да кажа дали ще изпълним всички условия и не мога да му дам точен отговор", коментира Гонзо в предаването Sport7 по TV7.

"Херо желае неща, които всеки един треньор би искал, когато идва на ново място. Ако зависи от мен, Димитров 100% ще бъде треньор. Но в едни преговори винаги има две страни. Така че тук не става въпрос какво искам аз, а какво иска и той. Дано клубът да може да изпълни условията му. Искам пак да кажа - няма неразбирателство между нас. За момента единственият ми избор е Димитър Димитров, а какво ще се случи след срещата ни, не мога отсега да кажа", добави треньорът в момента на "Левски".

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите