Британският шампион в тежка категория Тайсън Фюри се изправя на ринга в събота срещу Дерек Чисора. Фюри ще защитава британската и европейската титла на ринга в Лондон пред около 15 000 зрители. Победителят е много вероятно да срещне през лятото Владимир Кличко. Фюри коментира изминалия мач между Кубрат Пулев и украинеца отпреди няколко дни.

"Кличко влезе добре в срещата, но Пулев не изглеждаше така, както трябваше да изглежда. Той държеше ръцете си в стойка на кикбоксьор, защитата му беше лоша и не успяваше да издържи на ударите", коментира британецът в интервю за "Ring TV".

"Владимир също изглеждаше уязвим - той пропусна тежък ляв прав в първия рунд, а краката му се подкосиха. Като цяло, мисля, че Пулев "прегоря" преди двубоя, тъй като обикновено той се боксира и се движи, а тогава просто стоеше пред Владимир като боксова круша, изкарвайки напред брадичката си. Не бива да предоставяш брадичката си в бой със съперник, който може да те удари", допълни още Фюри.

"Що се отнася до Кличко, той се боксираше като на релси - движеше се само напред и назад, а встрани изобщо. Срещу Пулев той изглеждаше добре, защото българинът избра луда тактика", завърши британецът./БЛИЦ