Проблемите в "Левски" са все по-сериозни. Освен липсата на финанси във футболния клуб, много тревожно е положението и в други тимове на "сините". Председателят на Обединени спортни клубове "Левски" Стоян Хранов алармира, че ако до утре не се намерят 10 000 лева, женският баскетболен отбор ще бъде закрит. Той потвърди, че Георги Иванов е извадил пари от джоба си за футболния клуб, плащайки премиите на играчите за победата с 3:0 над "Ботев" (Пловдив). Хранов призова милионите левскарите да се обединят и всеки да помогне с колкото може. Не е тайна, че е много тежко положението и в мъжкия баскетболен "Левски".

"Положението е много тежко, изключително тежко дори. Няма пари и трябва да действаме незабавно. Призовавам хората от Тръст "Синя България" не само да търсят медийни изяви, а да се заемат със задачата да съберат пари от феновете. Пример ще ви дам - ако се хванат 100 000 запалянковци и всеки даде по 100 лева, това са 10 милиона лева. От тях 8 милиона отиват за футбола, а другите ще се разпределят за клубовете ни. Днес разбрах, че Гонзо е платил премиите на футболистите със свои пари. Много е тежко наистина. Няма време за губене, трябва да действаме незабавно", призова Хранов.

"Изключително тежко е положението и в женския ни баскетболен отбор. Ако до утре не намерим 10 000 лева, клубът ще бъде закрит. Хора, помогнете", отправи апела Стоян Хранов, който говори при откриването на 60-килограмовата паметна плоча, която беше поставена на входа на метростанция "Стадион Васил Левски", само на метри от мястото, където е бил първият стадион на "синия" футболен клуб.

Тя е с юбилейната емблема на клуба с текст "От 1914 до безкрая във времето". Има и надпис "На 100 метра от първия футболен терен на ФК "Левски" изграден през 1926 година на доброволни начала". Визира се игрище "Левски", построено през 1926 година и обновено изцяло през 1934 година. Съоръжението е било в близост до стадион "Юнак" и се е намирало точно между "Орлов мост" и настоящия стадион "Васил Левски".