Спортният директор и треньор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо е крайно недоволен от наложеното му наказание да не води "Левски" за един мач. Санкцията ще бъде изтърпяна срещу Литекс в събота и е заради навлизане на терена по време на мача с "Ботев" в Пловдив. Самият той призна вината си и заяви, че наказанието е заслужено, но е огорчен от действията на Дисциплинарната комисия.

"Признавам вината си, тъй като се държах бурно, но вижте какво става напоследък. "Левски" се превърна в спонсор на БФС, постоянно плащаме глоби и отнасяме най-много наказания. Интересно ми е защо не са разгледали и други случаи - Росен Колев от "Ботев" дърпаше флагчето на страничния съдия, Ешпиньо показа среден пръст, а треньорите на ЦСКА също влязоха на терена. Защо се мачка "Левски"?! Не знам, питайте президента на БФС и комисиите. Само ще кажа, че "Левски" е готов да воюва с всеки клуб", заяви Гонзо.

"Тук са намесени личностни интереси, знаете кои хора са в БФС", каза Гонзо без да назовава конкретни имена.

"Да, притеснява ме назначението на Ивайло Стоянов. Силно се надявам да отсъди нещата както са в реалност, а не след мача пак да коментираме съдийски грешки и кой отбор е бил ощетен. Ние не сме като един отбор, който постоянно плаче от съдиите, сменят му се дати и им се угажда", допълни Гонзо, визирайки ЦСКА.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ