Голмайсторът на ЦСКА Серджиу Буш прие с изненада въпрос за свой трансфер през януари. Според някои медии румънецът е спазарен за Легия (Варшава) и през зимната пауза си тръгва от "Армията".

"Няма нищо вярно в това, нямам такава информация. Чувствам се много добре в ЦСКА", каза Буш по повод слуховете.

"От вчера доста фенове ме питат във "Фейсбук" дали напускам ЦСКА, а аз не знам нищо. След това видях във вестника, че някой е написал, че Легия ме иска. Чувствам се много добре в ЦСКА, имаме още три мача до края на годината", добави той.

Днес Буш бе награден в Пресклуб България за Играч на месец октомври.

"Не съм мислил за трансфер. Наясно съм с проблемите в ЦСКА. Ако някой иска да ме купи и това ще помогне на тима да стане шампион, ще се съглася. Но аз се чувствам отлично в ЦСКА. Едва след последния мач за годината ще видим какво ще се случи с мен."

"Мачът с Лудогорец беше много тежък. Имаше много нарушения, жълти и червени картони. И двата тима не играха добре. Не сме доволни от резултата, но хубавото е, че разликата се запази."

Буш отрича да е продаден, което е самата истина. Има обаче и една друга истина, която той няма как да отрече - за него в ЦСКА вече е пристигнала оферта на стойност от 1 милион евро, за което БЛИЦ вече писа. Клубът не е полски, а италиански...