Култово видео обикаля интернет пространството от няколко дни. Клипът е с продължителност малко над шест минути и е изключително шеговит, но и показва доста скандални моменти. От известно време видеото се намира в една от фенстраниците на Стойчо Младенов във "Фейсбук". За фон на клипа е използвана песента на "Симпатяги" "За милиони няма закони", която бе хит в миналото. Ретро чалгата явно е насочена към благодетеля на Лудогорец Кирил Домусчиев, тъй като повечето сцени в клипчето са именно срещу шампионите. На забавени повторения са показани доста ситуации, в които съдиите подминават очевадни нарушения и помилват Лудогорец.

При падане на Мисиджан в наказателното поле се задава въпрос за 100 хиляди лева. Това е: а) Домусчийка, б) Лудогорка, в) Мисиджанка, г) Еднакъв критерий.

Припомнени са и най-скандалните случаи само отпреди няколко дни, от двубоя ЦСКА - Лудогорец - ритникът на Кайсара, който не получи червен картон, средният пръст на Фабио Ешпиньо към резервната скамейка на ЦСКА.

Накрая на видеото е припомнена стара история от една вечеря на съдията Стефан Спасов-Пастата с вече бившия представител на Лудогорец Пламен Гетов. И следва песничката - "Ще ти купя, мила, пастичка!"...

Ето видеото, което вече има над 90 хиляди гледания и над 1100 споделяния във Фейсбук. Публикуваме го с леко намигване, дано няма обидени