Привържениците на славния английски Ливърпул от часове подгряват в София за предстоящия мач от Шампионската лига с Лудогорец. Двубоят стартира в 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски", а на трибуните се очаква да има солидно присъствие на "мърсисайдци". Агитката на Ливърпул ще наброява близо 2300 човека.

Колоритните фенове на английския гранд създадоха много работа на служителите в столичните заведения. Сервитьори и сервитьорки едва смогват да обслужват гостите, които пият бира след бира, изпразвайки халбите до дъно.

Запалянковците на Ливърпул изобщо не се притесняват, че по време на мача ще им бъде студено. До последно те ще подгряват в столичните пъбове, където настроението е приповдигнато и не само се лее алкохол, а англичаните пеят и песни за любимия си отбор.
liv_fenove.jpg
Освен от Острова, у нас пристигнаха и фенове на "мърсисайдци" от съседните ни страни. Четирима полицаи от Англия пък помагат на българските си колеги, за да не се стига до неприятни ситуации. Служителите на реда от Острова са прикрепени към агитката на гостите и следят за контрола. Най-засилено ще е присъствието на униформени след мача.

Нито българските, нито английските полицаи обаче ще охраняват целия стадион. СДВР поема ангажимент само по охраната на сектора на английската агитка по желание на Лудогорец. За реда вътре ще се грижат стюарди, които буквално познават хората в групата, тъй като билетите им са издадени поименно.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа