Футболистите на "Левски" са ядосани на Тодор Батков, който и днес ги вбеси с поредната лъжа, че ще им раздаде заплати. БЛИЦ разбра, че играчите е трябвало да вземат поне една от дължите им две месечни възнаграждения. Така им било обещано. Батков обаче не се появил на "Герена" и играчите си тръгнали с празни ръце.

Вече не е тайна, че финансовото положение в "Левски" не е никак розово. От няколко месеца адвокатът едва връзва двата края и бави все по-сериозно заплатите на футболисти, треньори и служители в клуба. Отделен въпрос е, че Георги Иванов не е взел нито лев от завръщането си в любимия отбор през лятото.

От "Герена" споделиха пред БЛИЦ, че част от играчите сериозно надали вой преди гостуването с "Ботев" (Пловдив), но именно Гонзо удържал напрежението и успял някак си да предотврати бунт или дори бойкот на футболисти заради липсата на пари. Въпреки че влязоха в мача с празни джобове, "сините" демонстрираха огромно желание за игра и спечелиха с убедителното 3:0. 

Сега футболистите са категорични и са поставили условие пред ръководството. До мача с Литекс "сините" държат да получат поне едната от заработените си заплати. Двубоят от 17-ия кръг е в събота от 16:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите