Българският нападател Димитър Бербатов попадна в групата на Монако за предстоящото гостуване на тима на Байер (Леверкузен) в Шампионската лига. Двубоят на „БайАрена“ е утре от 21:45 часа. Монегаските публикуваха на сайта си снимки от заминаването на тима за Германия, на които се вижда Бербо да носи куфар и чанта при качването си на самолета.
 
Както е известно, Димитър Бербатов е бивш играч на Байер (Леверкузен). Той игра за „аспирините“ между 2001 и 2006 г., като с германския тим има загубени финали за Шампионската лига и Купата на Германия. През 2006 г. като играч на Тотнъм той се завърна на „БайАрена“ в мач от Купата на УЕФА срещу Байер (Леверкузен) и вкара единствения гол в мача за успеха на „шпорите“. След попадението си Бербо не изрази радостта си. На 16 септември тази година българинът направи асистенция за гола на Жоао Моутиньо при успеха с 1:0 над Байер (Леверкузен) в Шампионската лига в Монако.

ГРУПАТА НА МОНАКО
Вратари: Марк-Андре Кайлар, Маартен Стекеленбург, Даниел Субашич
Защитници: Аймен Абденур, Рикардо Карвальо, Елдерсон Ечиеджиле, Фабиньо, Андреа Раджи, Уолъс
Халфове: Тиемуе Бакайоко, Набил Дирар, Яник Ферейра Караско, Жофри Кондогбиа, Жоао Моутиньо, Лукас Окампос, Бернандо Силва, Жереми Тулулан
Нападатели: Димитър Бербатов, Валер Жермен, Антони Мартиал, Ласина Траоре