Бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев коментира скандала, предизвикан след изказването на Любослав Пенев в предаването „120 минути” в неделя. Стоев даде интервю за предаването "Зона Спорт" по Ринг с водещ Крум Самов.

„Любо беше доста прям. Той си е правото да коментира личностните характеристики на дадени хора, но явно доста насъбрана обида има у него. Сякаш имаше чувство на удовлетвореност спрямо хора, от които е очаквал по-голяма подкрепа, заяви Стоев, а после отговори на питане дали са водени преговори с него за овакантения пост на Пенев.

„Да си национален селекционер е чест и престиж за всеки българин. Никой обаче не ме е търсил и се съмнявам, че ще го сторят по ред причини, които не искам да споменавам. Изпълкома трябва да намери решение, което да е в полза на българския футбол. Всеки жадува участие на голям форум, но си има и обективни причини, затова трябва да бъдем реалисти, подчерта спецът. -

Доста се спекулира по темата с „Левски”, но не е имало нищо под никаква форма. Никой не е дори загатвал. Това е нормално, защото те си имат настоящ и бъдещ треньор.

Дълбоко се надявам Лудогорец да преодолее Ливърпул. Все пак аз работих с тези футболисти и се радвам, когато те успяват. Всички виждаме, че Ливърпул в момента е голямо име, но играта им не е на ниво. Те ще дойдат с нагласата, че този мач е много важен за бъдещето им. В момента феновете и самите футболисти са разочаровани. Това ще е някакъв шанс за всички, да се вдигнат, защото в момента самите играчи не са на нивото на Ливърпул. В този ред на мисли мисля, че Лудогорец има своите шансове. Този мач е изключително важен и за двата отбора. Според мен Лудогорец има шанс за третото място, което по мое мнение ще е голям успех. Второто обаче място мисля, че е по-скоро една химера.”



"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа