Наско Сираков е огорчен заради скандала, заформен от Любослав Пенев. Членът на Изпълкома на БФС категорично заяви, че няма да заема страна в конфликта между вече бившия национален селекционер и Борислав Михайлов и компания, изтъквайки, че обича прекалено много и Пенев, и двамата жестоко критикувани от него - Йордан Лечков и Емил Костадинов.

"Нямах възможност да гледам цялото изказване на Любо, хванах го от средата. Аз няма и не мога да си позволя да вземам страна и да защитавам някого. Прекалено много обичам и уважавам и Данчо, и Любо, и Емо", започна Сираков при гостуването в студиото на БНТ.

"Не приемам по никакъв начин личностни нападки, и то през медиите. Не приемам за нормално да се разговаря с национален селекционер също пред медиите, особено когато си живял 10 години с този човек. Каквото и да имам, винаги съм го казвал на Любо в очите - и насаме, и пред хора. Той е национален селекционер и си носи отговорността, така е навсякъде", коментира легендата.

"Изключително ми е неприятно, защото по този начин се унищожава един от най-красивите и най-хубавите моменти в историята на българския футбол", разочарован е Сираков.