Георги Чиликов изкара треньорски стаж в ЦСКА (Москва), където в продължение на няколко дни проследи изкъсо работата на наставника на руския гранд Леонид Слуцкий и екипът му. Работилият за последно в "Ботев" (Пловдив) бургазлия разказа пред БЛИЦ, че е добил ценен опит, споделяйки, че в "армейския" клуб са очаровани от Георги Миланов.

"Много съм доволен, че имах възможност да се докосна до кухнята на европейски гранд и сериозен треньор и човек, какъвто е Слуцкий. Изкарах няколко интересни дни в руския клуб. Разминах се обаче с Жоро Миланов, тъй като се беше прибрал в България за лагера на националния отбор. Само добри неща говорят за него в ЦСКА. Очаровани са от Жоро и се радвам много за него, че играе в такъв голям клуб", коментира Чиликов пред БЛИЦ.

"Научих много неща по време на престоя ми при Леонид Слуцкий. Той е отличен специалист. Изумен съм от базата им и от екипа му. Покрай Слуцкий има голям брой специалисти. Част от щаба му са аржентинец и испанец. Нямате си на представа за какъв професионализъм става дума в ЦСКА (Москва). Всичко е на много високо ниво", разказа бившият голмайстор.

"Благодарен съм на агента Мирчо Димитров, който помогна за контакта с ЦСКА (Москва). Стажът е изключително полезен и се надявам да ми е от полза в бъдеще", каза още Георги Чиликов.