Звездата на Ювентус Пол Погба разкри, че иска да достигне нивото на игра, което показваше легендата Зинедин Зидан. Френският национал е сравняван с Яя Туре от Манчестър Сити и сънародника му Патрик Виера поради начина му на владеене на топката.

"Реал (Мадрид) е велик клуб, какъвто е и Ювентус", коментира Погба пред "Газета дело Спорт" слуховете за трансфер в Испания.

"Бях в Манчестър Юнайтед, след което реших да премина в Ювентус. Чувствам се много добре в Италия. Чувствам всеки в клуба като част от моето семейство. Във всеки един момент мисля как мога да се усъвършенствам като футболист. Надявам се един ден да бъда като Зинедин Зидан", добави французинът.

Погба коментира и представянето на отбора в Шампионската лига. Юве трябва да победи Малмьо в сряда, ако иска да запази шанс за фазата на директните елиминации.

"Длъжни сме да спечелим срещу Малмьо. Трите точки ще бъдат единствената ни цел в Швеция. Друга опция пред нас не стои", каза той.

"Знаем, че нещата в Европа не вървят така, както всички искаме. Но срещу Олимпиакос видях много важно нещо - показахме духа, от който се нуждаем в турнир като този. В отбора са събрани много добри играчи и имаме възможност да стигнем далеч. Трябва обаче да покажем концентрация и консистенцията, която се видя от нас срещу Рома по-рано пред сезона", добави халфът.

Ювентус е втори в група "А" с 6 точки от 4 мача, с колкото е и Олимпиакос. Лидер с 9 т. е Атлетико (Мадрид). Малмьо е с 3 т.