Ще съхрани ли ЦСКА състава си за пролетта или през зимния трансферен прозорец ще продаде част от звездите си? Това е въпросът, който най-много вълнува „червените” фенове.
 
Източници на БЛИЦ съобщиха, че в петък в Борисовата градина е пристигнала първата конкретна оферта от началото на сезона. Тя е на стойност от точно 1 милион евро и е за Серджиу Буш. От „Армията” не пожелаха да уточнят името на клуба, готов веднага да плати въпросната сума и да купи при отварянето на пазара румънския нападател.
 
Интерес към голмайстора на „А” група има от няколко чуждестранни отбора – най-вече от Турция (Бурса, Мерсин и Трабзонспор), както и от други страни.
 
В случая обаче става въпрос за конкретно предложение, върху което Александър Томов ще умува. Както е известно, в договора на Буш е упоменато, че той може да бъде продаден минимум за 2 милиона евро. Припомняме обаче, че финансовата криза е налегнала здраво ЦСКА и клубът се нуждае спешно от пари.
 
Много сериозен интерес има и към други футболисти, но до днес няма получена оферта.
 
Така например Тони Силва е грабнал окото на английски скаут, който вече е наблюдавал португалеца в четири официални мача на ЦСКА.
 
Луис Соарес Платини пък е следен от септември до момента от германски клуб, намиращ се във втората половина на временното класиране на Бундеслигата. Играчът е набелязан и от други чуждестранни клубове.
 
Сериозен интерес има още към Жуан Фелипе и Тончи Кукоч. Хърватинът е желан в Германия, Австрия, Сърбия и Италия, откъдето дойде като свободен агент.