Членът на Изпълкома Венцеслав Стефанов коментира ситуацията около поста на националния селекционер. Както е известно, Любослав Пенев сдаде поста, а Борислав Михайлов и колегите му вече взеха категорично решение българин да замени Любослав Пенев, а първият вариант е Ивайло Петев, за което БЛИЦ и вестник "ШОУ" първи писаха.

Боби Михайлов води разговори с няколко човека. Българин ще бъде при всички случаи. Павел Дочев и Христо Стоичков? Предполагам, че и двамата не са в този списък. Там са Стойчо Стоев, Ивайло Петев, Красимир Балъков и още един… Не се сещам сега кой е. Убеден съм, че няма да има неустойка. Той е видял много добрини от БФС и не би трябвало. Аз смятам, че не е редно да има неустойка", каза президентът на Славия в предаването "ДикOFF".

"Любослав Пенев не е изгонен, а сменен. Дойде времето да го сменим. Бойкот? Може би там е една от грешките му - че не е подбрал точните хора да защитават емблемата на националния отбор. Никой от Изпълкома не може да каже дали има бойкот. Йордан Лечков е най-близо до отбора и каза, че атмосферата е била лоша. Борислав Михайлов има най-малката вина. Ако треньорът искаше да угоди на президента, сигурно щеше да пусне Николай Михайлов срещу Малта", допълни босът на Славия.