Вие сте главен съдия на мача ЦСКА - Лудогорец. Разполагате с резервен арбитър в центъра на събитията и двама странични. Първо гоните играч на изявения фаворит в лицето на шампиона на България от Разград. Влизане с бутоните напред на Мисиджан срещу Апостол Попов, нарисуван червен картон (Видео 1). Същото важи и за този на Маркиньос.

Но малко повече от десет минути след отстраняването на холандеца идва момент, в който трябва да вземете много важно решение. Футболист на ЦСКА е повален на земята. Играч в зелено му тегли мощен шут уж в опит да му отнеме топката (Видео 2). Какво бихте отсъдили в тази ситуация?

Напрежението на терена и извън него расте. Претенции и от двата лагера. Следва "европейско поведение", както го определи Стойчо Младенов, изразено в размахване на среден пръст от страна на Ешпиньо, насочен именно към наставника на ЦСКА (Видео 2). Дали мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс трябва да очаква същото? Може би пък Карло Анчелоти? Какво мислите за този момент?

За хвърления камък от сектор "В" след гола на Лудогорец не е нужен въпрос. За щастие с него не бе оцелен човек. Не е нормално това да се случва, но трябва да се отбележи и провокацията (Видео 3). Не може да очакваш велика публика като тази на ЦСКА да "мига на парцали", когато изразяваш радост след гола си, насочвайки цялата си енергия към нея.

В крайна сметка делегатът получи "оръжието", сега трябва да се чака решението на съответната комисия по този случай.











"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите