Поредният мач като финал очаква "Левски" днес. "Сините" гостуват на "Ботев" (Пд) и при победа, от каквото силно се нуждаят, ще могат да си поемат глътка въздух в борбата за шестото място. Позиция, към която сериозен апетит има и младият тим на "канарчетата".

И фактът, че са домакини в Коматево, както и очакващите се 3500 човека, допълнително накланят везните към водения от опитния Вили Вуцов тим. В "синия" лагер положението е трагично не само откъм финансово естество, но и от към спортно-техническо.

По време на паузата заради евроквалификациите повече се обърна внимание на срещата на Тодор Батков с тръст "Синя България" и забавените вече две заплати. А това, как играе "Левски", остана на заден план. Все пак да се надяваме, че спортният директор и временен наставник Георги Иванов и екипът му са измислят нещо и днес от 13:15 часа в Каматево ще видим различно лице от тима.

В класирането "Левски" е седми с 24 точки, с колкото е и "Ботев" точно над чертата. При победа един от двата тима ще се изкачи до четвъртата позиция, докато равенството няма да доведе до промяна в подреждането.

"БОТЕВ" (ПД) - "ЛЕВСКИ"
Днес от 13:15 часа, пряко по Диема
Пловдив, ст. Комплекс Коматево
Съдия: Стефан Попов

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
"БОТЕВ" (ПД):
Адам Стаховяк, Йордан Христов, Росен Колев, Роман Инез, Филип Филипов, Томас Иршак, Милен Гамаков, Момчил Цветанов, Иван Цветков, Мариян Огнянов, Цветелин Чунчуков
Резерви: М. Иванов, Б. Васев, Р. Терзиев, Айтов, Дрянов, Балтанов, Ал. Колев
Контузени: Пламен Николов, Галешич
Наказани: няма
Треньор: Велислав Вуцов

"ЛЕВСКИ": Пламен Илиев, Пламен Крумов, Аймен Белаид, Борислав Стойчев, Веселин Минев, Роман Прохазка, Георги Сърмов, Пламен Димов, Антонио Аниете, Мигел Бедоя, Валери Домовчийски
Резерви: Наумовски, Орачев, Огнянов, Велев, Р. Цонев, Краев, Педро
Контузени: Гаджев, Б. Цонев, Амари
Наказан: М. Иванов
Треньор: Георги Иванов

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите