Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков не бе доволен от представянето на своя отбор при гостуването на ЦСКА - 1:1. Националът скочи на "армейците", обвинявайки ги, че са превърнали дербито във война. 

"Честно казано, изключително не добър мач и за двата отбора. Смело ще кажа, че някои хора се опитаха този мач да го направят само война, нерви, блъскане и това стана днес. Нашият отбор се подаде на провокацията, играхме много различно от нашия стил. Трябваше да бъде празник за хората днес, но не се получи. Днес беше блъскане, ритане и грозни сцени", коментира Дяков.

"Съдията решава за червените картони, но днес те бяха под изключително голям натиск. Аз преди три години играх мач за титлата, нямаше такова напрежение. Не знам от ЦСКА защо създадоха такова напрежение сега. Трябва да стиснем ръката на съдиите, защото нормален човек трудно може да издържи на такова напрежение", защити Таско Тасков капитанът на Лудогорец.

Дяков бе категоричен, че той и съотборниците му не са се пестили за предстоящия важен сблъсък с Ливърпул в сряда и са мислили изцяло за ЦСКА. "Не сме доволни на равен резултат. Анисе влезе на мястото на Хамза да раздвижи атаката. Мачът беше на ниско футболно ниво. Доста емоции, доста сблъсъци, но нищо повече. Днес мислехме само за ЦСКА, натрупа се доста умора и не крия, че не се чувствам свеж", завърши националът.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа
 
Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!