Босът на ЦСКА Александър Томов заяви след равенството 1:1 с Лудогорец, че царството на разградчани вече е приключило. "Синдромът "Лудогорец" вече е преодолян. България вече няма само един водещ отбор. Този мач показа, че ЦСКА по нищо не отстъпва на най-успешния отбор в последните години - Лудогорец. Основният ми извод е, че царството на Лудогорец вече не съществува. Приключи царството им. Основният ми извод е, че има два силни отбора в България – ЦСКА и Лудогорец. В минали години ръководството е сваляло шапка на Лудогорец. Слуховете за продажбата на титли, нашите фенове знаят, може би най-добре", каза Томов.

По повод изказване на Кирил Домусчиев, че има "опасност" ЦСКА да спечели титлата у нас, Томов отговори: "Защо опасност? Няма ли да е привилегия за българския футбол ние да станем шампиони? Още нещо, когато има два отбора с изравнени шансове, ще има конкуренция в България и ще е добре за българския футбол. В момента е ясно, че ще има голям сблъсък през пролетта. Играем без всякакви комплекси от Лудогорец."

"Искам да опровергая това, че от ЦСКА има някакъв натиск, ние просто не искаме да се допускат съдии, които се компрометират. Днес съдията едва удържа мача, специалистите ще гледат ситуациите. Мачът беше много напрегнат, много твърд, но показахме, че ЦСКА е голям отбор. Искам да благодаря на нашите фенове. С такива фенове се стига далеч. Аз не крия, че имаме европейски амбиции за догодина. Феновете са неразделна част от този успех, без тях – не можем. В България има хора, които рушат и хора, които градят. Днес на мача беше министърът на спорта Красен Кралев. От години спортен министър не беше идвал на стадиона. Не крия, че ще започнем поетапно възстановяване на Панчарево, ако държавата ни го даде. Приятна изненада за мен е, че този министър дойде на мача, не искаше да бъде обявяван, а само наблюдаваше. Просто виждам един реален и земен човек, който разбира от спорт и футбол", каза Александър Томов.

"Случаят с Анисе е скандален, не може да има сделка, която да не се обявява, тъй като "Ботев" (Пловдив) и Лудогорец крият. От БФС не я обявяват. За да има справедливост от БФС, трябва да обявят сумата по сделката", призова босът на ЦСКА по повод скандалния случай с Анисе, от който на "Армията" очакват да получат пари за преминаването му при разградчани.

"Мерсин преведоха една малка сума за Делев, никой не иска да напуска елита", продължи шефът на "армейците".

"Няма неплатени заплати, вчера се изплати в ЦСКА една премия. И на служителите изплащаме парите. Не виждам в школата да остане някой без заплати, в близките дни ще има специална грижа за тях. Ние изплащаме две суми на Пакурар. Всичко след Гърнетата, с адрес Перник, продължаваме да изплащаме като суми", каза Томов.

"Не желая да коментирам решенията за Любослав Пенев, това е, че вече от години, ние не участваме на голям европейски или световен турнир. Съгласен съм с Борислав Михайлов, че ние клубовете трябва да стимулираме младите звезди. Не съм от тези президенти, които ще се произнасят дали да бъде съхранен, или отстранен Любо Пенев", заяви босът на "армейците".

"Няма да коментирам изказвания на престъпни структури... Ако до Нова година получим концесията, инвеститорът е реален, банковите гаранции също. Смея да твърдя, че стадионът ни ще бъде най-хубавият, ако си вземем базите. Завършихме Сектор "Г" с частни пари, а това е от полза за всички", добави Александър Томов.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите