Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов отново изригна по адрес на съдийството след дербито с Лудогорец, завършило 1:1.
 
„Очаквах съдията да свири по този начин. И опасенията ми се оправдаха. Таско Тасков подпираше Лудогорец”, изригна наставникът на „червените”.
 
„За какво беше поведението на Ешпиньо, Кейсара Моци и Минев, ако не за червен картон?! Ама бил вече дал червен картон реферът, ами какво от това?! Що покаже още, още и още, щом като има нарушение.
 
Та Минев трябваше 20 фаула ли да направи, за да получи поне жълт картон?!”, заяви Младенов.
 
„Имаше и ситуации в наказателното поле на Лудогорец, които не бяха отсъдени в наша полза. 
 
Знаете ли защо Лудогорец играят грубо, агресивно и нагло, защото са богопомазани, защото са извънземни. Защото ги подкрепят. И поради тази причина си правят, каквото си поискат на терена, без някой да ги наказва. Показват средни пръсти на нашия отбор и на цялата треньорска скамейка. То не беше само Ешпиньо. И други се включиха да ни провокират и обиждат. "Възхищавам" се на "европейското" им поведение. Браво!

Аз не се учудвам, че не свирят дузпа за нас. Скоро ще стане една година. Трябва да палим свещички и да се молим да получим някой ден дузпа. 
 
Те са отбор, който струва милиони. Ние сме нула  стотинки. Отбор на 3 месеца и половина. Имаме потенциал за развиване. Искам да подкрепя Джугански, защото той е честен и достоен човек и Съдийската комисия ще загуби много, ако приеме оставката му.

Благодаря на публиката. Тя беше прекрасна. Тя е винаги с нас в трудните моменти и ние се прекланяме на феновете”, добави Младенов.
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите