Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев имаше доста неприятно преживяване след равенството с ЦСКА - 1:1. Шефът в клуба от Разград беше засипан с псувни и обиди от разгневените запалянковци на "червените", които започнаха мощните скандирания срещу него още щом го зърнаха да излиза и да застава пред микрофоните. На Петричев му се наложи да дава интервю на фона на виковете "Турци сте, турци сте!" и "Мафия, мафия!".

Началникът при разрадчани, както и насъбралите се репортери, трябваше да се преместят и отдалечат от ултрасите, за да се проведе краткото му интервю. В един момент Петричев дори беше наплют в лицето от цесекарите и му се наложи да се забърсва.

"Загубихме две точки в борбата за титлата. При всички случаи това напрежение, което беше преди мача, се отразява на футболистите и на съдията. Много нервен двубой. Не смятам, че реферът допусна фатални грешки. Всичкото това нещо даде отражение на качеството на играта. За съжаление нямаше много положения пред двете врати. Публиката не видя най-доброто", коментира Петричев.

"Благодаря на момчетата, играха мъжки. Нивата е прекалено дълга, този мач няма да реши титлата. Предстоят още много мачове", продължи шефът.

"Искам да кажа на колегите от ЦСКА и на техните фенове, че никой в Лудогорец не мисли лошото на ЦСКА. И с поведението си последните седмици го доказахме", добави Ангел Петричев.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ