Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира днешния двубой на тима му срещу ЦСКА. Битката е в 16:00 часа на „Българска армия”. Благодетелят на шампионите изрази мнение, че „червените” използват всяка възможност и всякакви средства, за да атакуват Лудогорец преди дербито.

„Озадачен съм от всичко, което се случва. От лагера на ЦСКА ни атакуват по всички фронтове, явно не пестят каквито и да било средства, за да ни навредят. Откакто започна истерията, се съгласяваме с всичките им искания – ето преместихме датата на мача. Сега виждам, че колегите искат да си назначат и съдия. Няма проблем, нека го направят, аз съм сигурен в победата на Лудогорец. Оставката на Джугански също не е нормална. В нито една нормална институция по света подобни действия не се правят чрез Фейсбук. Ние в Изпълкома не знаем нищо за „войната”, за която Джугански говори. Беше редно да ни извести”, заяви Домусчиев пред „Преса”.

Той заяви, че има много приятели дори в агитката на ЦСКА и не го интересуват писанията по форумите.

„Побеждавали сме много пъти ЦСКА, но във футбола има и загуби. Играем само за успех и първо място, но друг е въпросът дали ни е по силите да го постигнем. Мачът с ЦСКА е по-важен от този срещу Ливърпул, защото е по-близо”, допълни собственикът на разградчани.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите