Хърватският защитник на ЦСКА Тончи Кукоч присъства на откриване на ново казино и игрална зала. Там бе заедно с футболистите на "Левски" Стефан Велев и Роман Прохазка, както и Александър Бранеков от Локомотив (София) и представител на Славия.

Кукоч е наказан за съботното дерби с Лудогорец. Двубоят е от 16:00 часа на стадион "Българска армия". "Надявам се и съм сигурен, че ще победим. Дали Лудогорец е фаворит?! Знаете кой е фаворит на "Армията". Няма как да е Лудогорец. Това е най-важният ми мач, тежко ми е, че не съм в групата", заяви хърватинът пред медиите.

На въпрос за съдийските скандали около двубоя, бранителят заяви: "Ако съдията е почтен, ЦСКА ще победи. Знаем, че можем да бъдем първи и ще бъдем. Вижте, треньорът ми е забранил да говоря. Но не съм аз Домусчиев, аз ли правя скандалите?! Не, той прави само скандали - постоянно се пише, пише и пише."

На въпрос, дали бе наказан с цел да пропусне именно важната среща с Лудогорец, Тончи Кукоч отговори: "Това е сигурно. Трябваше да бъда наказан, за да пропусна най-важния мач."
ПЛАМЕН СЛАВОВ, ВЕСЕЛИН РУСИНОВ/БЛИЦ