Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори пред медиите преди утрешното дерби с ЦСКА, което е от 16:00 часа на стадион „Българска армия”. Специалистът смята, че напрежението няма да се отрази на тима му, тъй като вече има рутина. Треньорът на разградчани смята, че всеки един съдия би се справил с дербито и създаденото напрежение е прекалено голямо.

„Това е един от поредните мачове. Подхождаме с уважение и респект към ЦСКА. Напрежението няма да ни повлияе, Лудогорец вече има достатъчно рутина. Прекалено голямо напрежение се създаде около мача. Който и съдия да свири мача, ще се справи, въобще не се интересувам кой ще ръководи срещата. Трите точки са важни и за двата отбора, но това е само една среща от шампионата”,

„Ще ви кажа нещо с риск да ме накажат. Лудогорец не получава премии за вътрешно първенство. При нас е така, когато отборът е първи, тогава започва да получава премии”, допълни треньорът на разградчани.

"Не искам да коментирам писанията, че ще поема националния отбор на България. Интересува ме само Лудогорец. Има добри специалисти, които могат да помогнат на България. Факт е обаче, че националният отбор не може да се противопостави на останалите тимове", добави Дерменджиев по повод националния отбор и овакантения пост от Любослав Пенев.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите