Лекарят на националния отбор по футбол Бисер Бочев използва профила си във „Фейсбук“, за да коментира информациите, че капитанът на „лъвовете“ Ивелин Попов е тормозил човек на медицинския екип на тима. Според него публикацията е косвено уронване на престижа на медицинския екип на националния отбор.
 
Съобщението на д-р Бисер Бочев във „Фейсбук“:
 
Мисля, че Фейсбук се утвърди вече, като достатъчно сериозна и достъпна трибуна, на която мога да изразя мнение, и най-вече възмущение.
 
Днес в „Меридиан мач” прочетох на първа страница едно „интересно” произведение, което ме изуми. От него разбрах, че капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов, по лагерите „се гаврил”с безпомощния клетник - масажист от медицинския щаб на отбора. Без да се впускам в излишно цитиране на въпросното произведение, бих желал като пряк участник и свидетел, да изясня ситуацията.
 
1. Медицинският екип на националния отбор по футбол се състои от 1 кинезитерапевт и 3 масажисти. Всички до един, те са изключителни професионалисти с богат опит, умения и познания в работата си. Аз, Д-р Бисер Бочев, като лекар на националния отбор, ръководя и координирам дейността. Освен това, всички те са и много добри като характери момчета. Смея да твърдя, че ние сме железен екип и не би трябвало да има каквито и да било забележки към дейността ни. До момента ние вършим работата си добре.
 
2. Момчетата от медицинския екип също така са и доста здрави и силни физически, и могат с лекота да респектират всеки, който се опита да се гаври с тях, или да им вменява нещо против волята им.
 
3. За всяко свое действие или за проблем, те имат практиката за се консултират с мен. До момента никой не се е оплакал от поведението на футболистите. Напротив, отношението на състезатели и ръководство към екипа винаги е било добро и уважително.
 
4. Заявявам категорично, че няма ситуация, при която масажист да е вършил действие против волята си.
 
5. Крупно възмутен съм, че в опита си да злепоставят Ивелин Попов, авторите на това произведение намесват медицинския екип на националния отбор. Приемам го като косвено уронване и на нашето име и авторитет. Много държа авторите детайлно да дадат детайлни подробности, или да признаят, че откровено лъжат.
 
6. Преди няколко дни публикувах в мрежата моя снимка с Ивелин Попов и под нея написах, че за мен е чест и удоволствие. Ако днес си направя нова снимка с него или което и да е от другите момчета от отбора, текстът ще е същият.