Двама футболисти на ЦСКА ще присъстват на откриването на най-големия спортен бар в България. Букмейкърската компания „Efbet”, която е спонсор вече на няколко клуба от "А" група, се е погрижила да направи нещо невиждано до този момент за своите клиенти и любители на спорта.

Компанията открива най-луксозния спортен бар и зала за Жива игра – "Efbet Люлин". Събитието ще се състои в петък (21 ноември), на адрес ж.к. "Люлин", ул. "Панчо Владигеров" 44. Малко след 20 часа всички гости на комплекса ще станат свидетели на истинско шоу с много изненади.

Емоциите ще достигнат своя връх, когато в залата бъдат събрани футболисти на градските съперници ЦСКА, "Левски", Локомотив (Пловдив) и "Ботев" (Пловдив). От "Армията" информираха, че ще бъде представени от Валентин Илиев, Тончи Кукоч и Владимир Манчев. Както е известно, капитанът и хърватският защитник са извън сметките на Стойчо Младенов за предстоящото в събота от 16:00 часа дерби с Лудогорец. Вальо Илиев е контузен, а Кукоч наказан.

Те ще бъдат част от обща игра, в която ще бъдат раздадени куп награди на гостите. Вчера пък от "Левски" обявиха, че на събитието ще бъдат представени от Даниел Боримиров, Стефан Велев и Роман Прохазка. Водещ ще е Ники Кънчев, който под формата на състезание с въпроси ще тества познанията на присъстващите, а всеки верен отговор ще бъде възнаграждаван с атрактивни подаръци. Сред тях ще са тениски с автографи от гостуващите футболисти, парични и предметни награди, както и ваучери за игра в онлайн платформата на "Efbet".

От пловдивските "Ботев" и Локомотив присъствие са потвърдили Велислав Вуцов и Мартин Камбуров.