Собственикът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов критикува Кубрат Пулев, след като от известно време не спира да атакува и Любослав Пенев.

"Да мериш Пулев с Кличко е все едно да сравняваш Лом с Лондон", каза при гостуването си в БНТ Венци Стефанов, коментирайки загубата на Кобрата от Владимир Кличко.

"Нали го видяхте Кубрат, направи се на шут! Кръстоса краката и се изплези след първия нокдаун. А видяхте какво стана после. Кличко го държа пет рунда заради зрителите", каза Стефанов.

"Последният, който може да ми е симпатичен, е Кличко, защото съм русофил. Но Кубрат Пулев много рано си помисли, че е нещо. Това е характерна черта за българина. Той много говореше, рано се помисли, че е нещо. Помисли си, че вече е на трона и всички пояси са негови. Аз познавам с Ангел Ангелов, Георги Костадинов, Петър Лесов, тяхното поведение е коренно различно. Знаят как да се държат", добави членът на Изпълкома на БФС.

"С това възпитание, с този манталитет Пулев никога няма да може да достигне до нивото на Кличко. Знам, че сега ще ме псува половин България, но това е мнението ми", завърши Стефанов.