Шампионът в Евролигата Макаби (Тел Авив) записа втора загуба от началото на сезона в турнира, след като допусна домакинско поражение със 73:83 от Цедевита в мач от Група „В“.
 
Хърватският тим стигна до първата в историята си победа като гост в Евролигата благодарение на точната си стрелба от далечно разстояние – 13 тройки.
 
Роко Укич завърши със 17 точки и 6 асистенции за успеха на Цедевита, а Неманя Гордич добави 16 точки (4 тройки от 6 стрелби). Марио Делак беше близо до дабъл дабъл за победителите – 10 точки и 9 борби.
 
Джереми Пардо наниза 24 точки за Макаби (Тел Авив), а Девин Смит се отличи с 14 точки и 7 борби. Софоклис Схорцанидис наниза 10 точки.
 
Барселона продължава без загуба в турнира. В мач от Грура „С“ каталунците се наложиха с 80:78 при гостуването си на Фенербахче. Брад Олесън завърши с 16 точки (4 от 4 при стрелбата от тройката). Джъстин Долман и Анте Томич вкараха по 12.
 
Лука Зорич от Фенербахче направи с дабъл дабъл – 18 точки и 10 борби. Андрю Гуделок се добави 16, а Неманя Биелица се отличи с 14 точки.