Състоянието на бранителя на Лудогорец Козмин Моци не е никак добро. Румънецът призна в родината си, че все още не може да ходи след тежкия удар, който получи от Емболо по време на мача с Базел. Това наложи 29-годишният футболист да бъде заменен още в 21-ата минута от Александър Александров.

"След като напуснах терена, имах голям хематом на бедрото. Докторът на Румъния Помпиньо Помпеску ме подложи на специални процедури и източи кръвта, която се бе събрала. Лекарят ме увери, че състоянието ми не е толкова тежко, но не е и много добро. Ще се върна в България, където ще премина ядрено-магнитен резонанс, който да установи колко тежка е травмата ми. Надявам се скоро да започна леко да тичам и ако получа повиквателна от националния отбор на Румъния, да мога да съм здрав. Възстановяването ще е трудно, в момента едва ходя", обясни Моци.

От Лудогорец се надяват да вдигнат на крака защитника за ключовите сблъсъци с ЦСКА и Ливърпул на 21 и 26 ноември. Засега обаче шансовете това да се случи са 50 на 50.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа
 
Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!