Халфът на Ливърпул и национал на Англия Адам Лалана призна, че очаква много тежък мач срещу Лудогорец в София. Снощи „мърсисайдци” загубиха с 0:1 от Реал (Мадрид), а в другата среща от група „В” на Шампионската лига Базел победи разградчани с 4:0. В следващият кръг Ливърпул гостува на "Васил Левски", а двубоят е на 26 ноември.

"Предстои ни тежък мач като гости на Лудогорец, а след това приемаме Базел на "Анфийлд". Два доста трудни двубоя, но имаме шансове да продължим. Бяхме наясно, че ще ни е трудно, но все още не сме отпаднали от Шампионска лига и имаме шансове да продължим напред. Трябва да спечелим следващите ни два мача. Уверени сме, че можем да го постигнем ", заяви Лалана.

"Разполагаме с доста играчи и тези, които бяхме на терена се постарахме да играем добре. Имаме сериозен мач през уикенда и мислим за него вече. Разочаровани сме, че си тръгваме от Мадрид без нищо. Мениджърът заложи на този състав и вярваше, че сме достатъчно добри, за да спечелим нещо от мача с Реал Мадрид", допълни Лалана.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа