Футболистът на Лудогорец Михаил Александров подходи реалистично след края на двубоя с Базел, загубен от тима му с 0:4. Националът каза, че победата на швейцарците е заслужена, но разградчани още не са загубили шансове за класиране. "Като цяло мисля, че тотална доминация на Базел, но до голяма степен сами сме си виновни, че паднахме с 0:4. Отсъствието на Минев и Моци може да ни е повлияло. Те ни влияят много и е нормално да има дисбаланс в защитата", каза Мишо Александров пред пратеника на "Гонг" в Базел.

"Но ние имаме много качествени играчи и всеки трябва да бъде заместен. Но имаше дисбаланс в играта ни и това не може да се отрече. Не знам защо се стигна до него. Започнахме сковано, но е нормално, те са домакини. Базел бяха по същия начин в София, но явно така е в тези мачове."

"Винаги сме смятали, че сме силен атакуващ отбор и сигурно ни повлия това, че се прибрахме рано. Не може да търсим вината всеки път в другите, а в себе си. Направихме доста грешки."

"Искахме на всяка цена да победим и знаехме, че евентуална победа ни даваше страхотни шансове да се класираме. Но трябва да останем реалисти и да слезем на земята и да се надяваме да спечелим следващите си мачове и да се опитаме."

"Колкото и да са големи грандовете, ние можем да покажем лицето си. Ако играем мач за мач за трите точки, може дори да се класираме", каза още Михаил Александров.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа