Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов бе разочарован от слабото представяне при гостуването в Базел, загубено с 0:4. "Днес бяхме сковани, напрегнати, което в предните мачове не се наблюдаваше. Тогава играехме разкрепостено, забавлявахме се. Създаде се илюзията, че Базел е слаб отбор и трябва да ги бием на всяка цена. И това ни изигра лоша шега. За жалост, днес това не се получи - да се забавляваме, и затова паднахме с толкова", коментира Стоянов.

"Напрежението се стовари върху - да бием и да излезем от групата, това нещо направи така, че да паднем. Днес Базел бяха пределно мотивирани пред собствена публика и правеха каквото си искат. В София може би ни бяха подценили. А ние още летяхме в облаците след мачовете с Ливърпул и Реал. Тогава излизахме на терена и показвахме, че нямаме какво да губим, забавлявахме се. В предишните мачове бяхме с чисти глави и показвахме всичко от себе си. Днес напрежението беше много и не можахме да покажем качествата си", обясни стражът.

"Не мога да кажа, че се притеснихме след излизането на Моци. Ние сме свикнали да е на терена и наистина може би малко се поразклатихме в защита, но не това е основната причина да загубим", каза Владо Стоянов.

"Да, не се заблуждаваме за шансовете си, много класни отбори има в нашата група. Имаме все пак своите шансове, просто трябва да забравим по-скоро този мач. Срещу Ливърпул не трябва да излизаме на всяка цена за победа, а просто да се забавляваме и да покажем качествата си, да покажем, че сме колектив. Показвахме го с доста луди мачове, които изиграхме миналата година", добави националният вратар.

Стоянов също така се извини на феновете за тежката загуба - "Искам да благодаря на хората, които и днес дойдоха на стадиона и ни подкрепиха. Извинявам им се за загубата и слабата игра, но беше крайно време да изиграем и ние слаб мач. Скоро не го бяхме правили."

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа