Защитникът на Базел Иван Иванов прогнозира тежък мач за родния шампион Лудогорец в тазвечершното му гостуване на "Санкт Якоб Парк" в среща от груповата фаза на Шампионската лига.
 
Българинът е контузен и няма да може да помага на швейцарците в битката от 21:45 часа тази вечер. Иванов говори пред "Тема Спорт" за очакванията си за двубоя, в който Базел ще търси реванш за загубата с 0:1 в София. 
 
"Сега мачът ще е далеч по-отворен и динамичен. Така да се каже, играта ще радва окото. Нашият отбор със сигурност ще бъде по-агресивен и ще опита да владее топката, и да пресира по-дълбоко съперника. Очаквах подобен сценарий и в София, но стана съвсем различно. Стратегията ни се развали с червения картон. Надявам се този път да няма съдийски грешки в ущърб на двата отбора, защото съм сигурен, че ако всичко е коректно, ще се получи истинско шоу. Най-силният ни коз е публиката. Тук се представяме доста силно и действаме по-офанзивно. Мисля, че имаме леко предимство заради по-големия си опит. Все пак трупаме рутина в продължение на 10 години. В момента изграждаме нов стил с Пауло Соуса. Не отричам обаче, че Лудогорец е вдигнал нивото си от преди година и играе с далеч по-голямо самочувствие. Длъжни сме да спечелим и ако успеем, ще ги изхвърлим от битката за второто място. Нямаме право да губим", заяви Иванов.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа