Само една въпросителна има пред треньора на Лудогорец Георги Дерменджиев преди тазвечершната среща с Базел в Шампионската лига.
 
Двубоят е от 21:45 часа са "Санкт Якоб Парк", а при победа българският шампион ще може да мечтае за преминаване в следващата фаза на турнира.
 
Очаква се Лудогорец да повтори състава от победата над швейцарците в София, а на мястото на наказания за натрупани жълти картони Йордан Минев да започне Браян Ангуло.
 
Дилемата пред Дерменджиев е дали да гласува доверие на Фабио Ешпиньо като партньор на Светослав Дяков или да заложи на Абел Анисе.

aa.jpg
 
Мадагаскарецът е с пет години по-млад и има повече минути на терена от началото на сезона (909 срещу 742). И двамата с Ешпиньо са играли в по 12 мача, но Анисе има 10 двубоя като титуляр срещу 8 за португалеца. Плюс за мадагаскареца са двата му гола от началото на сезона, но е малко по-рисков по отношение на жълтите картони - 4:3 срещу Ешпиньо.

Ето вероятния състав на Лудогорец за сблъсъка тази вечер:

ludogorec.JPGЛУДОГОРЕЦ: 21.Владислав Стоянов, 80.Жуниор Кайсара, 55.Георги Терзиев, 27.Козмин Моци, 16. Браян Ангуло, 8.Фабио Ешпиньо/12. Абел Анисе, 18.Светослав Дяков, 17.Даниел Абало, 7.Михаил Александров, 84.Марселиньо, 9.Роман Безяк
Резерви: 26.Милан Борян, 15.Александър Александров, 5. Александър Барт, 12.Абел Анисе/8. Фабио Ешпиньо, 23.Христо Златински, 11.Жуниор Кишада, 88.Вандерсон, 93.Върджил Мисиджан, 99.Юнес Хамза
Треньор: Георги Дерменджиев

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа