Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че и двата отбора знаят цената на мача, в който двата отбора се изправят един срещу друг утре от 21:45 часа на швейцарска земя. Както е известно, разградчани надвиха тима на Иван Иванов с 1:0 в София с гол на наказания за срещата на "Санкт Якоб Парк" Йордан Минев. Дерменджиев обеща спектакъл за зрителите утре.

"Предстои двубой на много високо тактическо ниво. Ние, а и Базел знаят цената на този мач. Разликата между срещата утре и тази в София е много сериозна. Ние ще гледаме да атакуваме и да вкараме гол, а също така ще се опитаме да не допуснем такъв", каза Дерменджиев на пресконференцията в Базел.

"Лудогорец е млад отбор, на 4 години. За тези години направихме много. Бяхме в Лига Европа и излязохме от групите. Сега сме в групите на Шампионската лига. Нормално е да сме горди от това, което постигнахме“, заяви наставникът на българския шампион.

"Напрежението отново го има. Базел е изключително добър отбор и ние искаме да изиграем добър мач, който да е спектакъл за хората, които ще го гледат", допълни Дерменджиев.

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа
 
Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!