Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира предстоящата среща с Базел от Шампионската лига при заминаването на тима за Швейцария. Утре от 21:45 часа разградчани излизат в решителна битка на стадион „Санкт Якоб Парк”.

„Всички са добре, 21 картотекирани са на линия. Имаме достатъчно футболисти. Да, Минев ни донесе победата в миналия мач, от висока класа е, но мисля, че Ангуло ще се справи също. Този кръг е важен не само за Лудогорец, а за разпределението в групата и за 4-те отбора. Равенство може да се окаже полезно. Този кръг ще даде много голяма яснота за класирането. Реал (Мадрид) ги слагам на първо място, но Ливърпул, Базел и ние сме в битка”, заяви Дерменджиев на летище „София”.

„Дори равен да вземем ще бъде добре, но не отиваме за равен мач. Отиваме да играем както ние искаме и да спечелим три точки. Ще бъде изкючително труден мач, защото и Базел знаят каква е цената на този мач. Естествено и публиката ще им помогне, но футболистите на Лудогорец са изиграли много такива мачове и мисля, че ще се справят. Това са мачове, които се играят силно тактически, много умно, които нямат нищо общо с красивия футбол. Това са мачове за печелене на точки и класиране. Базел ще бъдат много напрегнати, но при нас психологическия ефект на напрежението също ще бъде висок. Знаете за какво става въпрос, при една победа отборът автоматично ще бъде класиран”, допълни треньорът на Лудогорец.
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа
 
Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!