Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че тимът вече не е в ролята на жертвено агне в Шампионската лига. Днес разградчани занимаха за втория мач с Базел в Група B на Шампионска лига, който ще се играе във вторник от 21:45 на „Санкт Якоб Парк”.

„Даваме си ясна представа какъв мач ни чака в Швейцария. Хубавото е, че вече самочувствието и опитът на нашите момчета е много по-голям и след тези три точки не отиваме като жертвени агнета, а имаме надеждата, че ще вземем нещо повече. Вече емоционално се настроихме към този ритъм Шампионска лига – вътрешно първенство и предполагам, че резултатите го показват”, сподели Петричев на летище „София”.

„Нещата лека-полека ще си дойдат на място и във вътрешното първенство. Момчетата си дават сметка, че не може без усилия в „А” група. Няма как да станем шампиони като на парад, битката е дълга и другите отбори имат амбиции”, допълни директорът на Лудогорец.
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа
 
Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!