Най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова приключи безславно участието си в Турнира на шампионките Garanti Koza. Българката коментира пoражението от Карла Суарес Наваро в последната си среща.

"Никога не е добре когато пропуснеш два сетбола. Явно са ми повлияли, след като резултатът във втория сет беше такъв. Аз продължих да се боря, но Карла заигра съвсем различно и спря да допуска каквито и да е грешки. Сякаш и порастнаха криле от моите изпуснати възможности, което в тениса се случва често, заяви Пиронкова пред официалния сайт на турнира.

- Определено добра за мен беше 2014 година. Много съм доволна и от постиженията си и от играта си. Направих страхотни мачове срещу страхотни съперници. И краят на годината не беше лош за мен с два четвъртфинала. Много съм доволна. Разбира се, че има какво да подобрявам. Аз работих много извън сезона и явно даде добър резултат. Ще продължавам по същия начин. Знам върху какво да работя и се чувствам мотивирана да го направя. Сега обаче искам няколко седмици да бъда настрана от тениса и да си почина добре. Най-вероятно ще зпаочна следващия сезон с турнирите в Бризбън, Сидни и Аустрелиън оупън."