Втородивизионният италиански клуб Трапани представи последното си ново попълнение Павел Виданов. Юношата на ЦСКА подписа договора си в понеделник, но сега феновете имаха възможност да се запознаят по-отблизо с него.

"Започнах кариерата си в ЦСКА, после отидох в Рапид Букурещ, преди да се върна пак в ЦСКА. След това поиграх няколко години в Полша и ето ме тук. Силен съм по десния фланг на защитата, както и в центъра."

"Никога техниката не ми е била силната страна, но за сметка на това съм силен физически. По време на мачовете се раздавам до последната капка сила, останала в мен. Обичам да помагам на съотборниците си и в защита, и в атака."

"Никога не съм бил в южната част на Европа и бях изненадан колко е топло тук. Хората също са страхотни и ме приеха по най-добрия възможен начин. Затова искам да радвам всички тук с присъствието си", сподели Виданов.

Той разкри и какви са предстоящите му цели с Трапани и как вижда бъдещето си, когато един ден си тръгне от тима.

"На първо място искам да си върна формата и да се докажа. Искам да помогна възможно най-много и да съм в основата на много спечелени мачове. Дано се представим достатъчно добре, за да се класираме за плейофите и после да влезем в Серия А."

"Искам с изявите си тук да предизвикам интереса на големите отбори и да заиграя в някой от грандовете на Италия", сподели при официалното си представяне бившият български национал.