Треньорът на Локомотив (Пловдив) Петър Пашев даде пресконференция преди предстоящия мач с Хасково от 14 кръг на „А“ група. Двубоят е в събота от 14:00 часа на стадион „Локомотив“ в Пловдив.
 
„Мачът с Хасково е много важен и ще направим всичко възможно да играем добре и да вземем победа. Няма да ни е леко. Виждате какви са климатичните условия. Мачът с „Ботев“ мина, играчите получиха един ден почивка и сега са съсредоточени за срещата с Хасково“, коментира Пашев.
 
„Не очаквам да има провокации от страна на Емил Велев при завръщането му на „Лаута“. Той е възпитан човек и професионалист. Няма за първи път да гостува в Пловдив. Йохан Ласана е картотекиран и ще може да играе срещу Хасково. Чакаме Ошобе Оладеле, не го знаем къде е“, допълни треньорът на „черно-белите“.
 
Срещата с Хасково пропускат наказаният Ангел Грънчов и контузеният Георги Вълчев. Малка е вероятността Бирсент Карагерен да играе, въпреки че започна тренировки. Деян Молдованов и Богомил Дяков лекуват травми, но се очаква да са готови за утрешния мач.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите