Лудогорец гостува от 14 часа днес на Марек в Дупница в първи мач от програмата на 14-ия кръг на "А" група. Шампионите направиха достатъчно грешки в първенството, изостават със 7 точки от лидера ЦСКА, и на "Бончук" смятат да не се препъват и задължително да спечелят трите точки.

Двубоят се явява генерална репетиция преди тежкото и важно гостуване на Базел от Шампионската лига. Лудогорец играе в Швейцария във вторник от 21:45 часа, като днес Георги Дерменджиев не мисли да дава почивка на титулярите и ще заложи на най-доброто. Специалистът все пак ще направи няколко промени. Очаква се за първи път титуляр от дълго време насам да започне Александър Барт, който страдаше от контузия, но вече е готов за игра.

Воденият от Тенчо Тенев Марек е на незавидното 11-о място в "А" група. Ще бъде същинска сензация, ако домакините изкопчат нещо от противника, който е с класи над тях. На 2 август разградчани отвяха дупничани с 3:0 и въпросът днес е дали отново ще има дъжд от голове във вратата на Марек. Както вече стана ясно, срещата от 3-ия кръг е сред съмнителните мачове с участието на дупничани, заради които на клуба беше наложена глоба от БФС в размер на 10 000 лева. Съмнения за участие в уговорени мачове на Марек имаше и при гостуването на ЦСКА, загубено с 0:5. Не е тайна, че изявите на дупничани са зорко следени от УЕФА и ще бъде интересно какво ще се случи днес на "Бончук".

22.JPG
Марек - Лудогорец


Днес от 14:00 часа
Дупница, стадион "Бончук"
Съдия: Таско Тасков
Пряко по Диема

Вероятни състави

МAРЕК: Емил Михайлов, Борислав Николов, Николай Николов, Милен Лахчев, Мартин Димитров, Златко Бонев, Светослав Диков, Димитър Илиев, Ангел Йошев, Еньо Кръстовчев, Крум Бибишков
Контузен: Петър Тончев
Наказан: Димитър Андонов
Треньор: Тенчо Тенев

ЛУДОГОРЕЦ: Владислав Стоянов, Йордан Минев, Александър Барт, Козмин Моци, Жуниор Кайсара, Христо Златински, Фабио Ешпиньо, Върджил Мисиджан, Марселиньо, Даниел Абало, Роман Безяк
Контузен: Иван Чворович
Наказани: няма
Треньор: Георги Дерменджиев

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

------------------------

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа