Треньорът на Марек Тенчо Тенев тайно се надява, че Лудогорец ще подцени тима му в срещата днес на стадион "Бончук". Дупничани приемат шампионите от 14:00 часа в двубой от 14-ия кръг на "А" група. БЛИЦ припомня, че Тенев вече е препъвал Лудогорец. През 2013 година воденият от специалиста Пирин (Гоце Делчев) измъкна 1:1 при гостуването в Разград. Попадението за неврокопчани вкара Марио Близнаков, който сега отново е с Тенев, но вече в Марек.

"За всеки отбор е чест да играе срещу Лудогорец. Те са хит в нашето първенство. Заедно с ЦСКА се борят за първото място. Виждаме, че в Европа, дори в Шампионската лига, Лудогорец играе много добре. Ние ще си играем за нас си. Знаем какво представлява силата на Лудогорец. Очаквам да стане един добър мач и да бъде с добър резултат за нас", коментира Тенев.

"Нямам нищо против да не се напънат или да ни подценят, но не вярвам, че това може да се случи, защото вече загубиха доста точки. Разузнали сме ги. Те са много силен тим, с много силни състезатели. Марек също си има качества", добави наставникът.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите