Фенклубът на „Левски” в Гоце Делчев е поредната организация на „сините” привърженици, която скочи Тодор Батков. След като това направиха от Националния клуб на привържениците и феновете от Сандански, сега дойде ред на декларация и от Гоце Делчев. Тя е озаглавена „Рибата се вмирисва откъм главата” и гласи следното:

„Ние, Левскарите от гр. Гоце Делчев, заявяваме че нашият и на още милиони български фенове проблем не е вече на стадиона. Нашият проблем е там, където започват всички злини в тази несъстояла се толкова държава. Там е защото не е ясно #КОЙ е собственик на ПФК „Левски” АД.

Тодор Костадинов Батков твърди, че е мажоритарен акционер на любимия ни 100-годишен славен отбор, но официалните регистри на Република България не само не го потвърждават, ами ни навеждат на мисълта за нещо скрито и следвайки порочната логична линия стигаме до мисълта, че е възможно това да е поредната гнусна лъжа на „г-н комсомолский секретар“.

Дойде моментът да задаваме конкретни въпроси и държим да знаем защо информацията за собствеността на любимия на безмерно много поколения българи футболен клуб, не е публична.

Ние, ЛЕВСКАРИТЕ от гр. Гоце Делчев и милионите фенове в цяла България, питаме #КОЙ стои зад кипърската офшорка „СЕДИАН КЪМЪРШЪЛ ЛИМИТИД“? #КОЙ е отговорен за състоянието на ПФК „Левски” АД и #КАКВО предстои от тук нататък?

Призоваваме ТКБ (Тодор Батков) и отговорните хора за яснота, докато не е станало страшно. Това не е заплаха, въпреки че всички станахме свидетели на случилите се събития по време на дербито миналата седмица.

Народът няма повече нерви за вашите игрички, търпението е изчерпано, фитилът е запален и е въпрос на време нашата общност да избухне.

Нито едно задкулисие, никой и нищо не може да се гаври с най-великия футболен отбор в историята на България и ние ще отвърнем на удара, боклуци!

САМО „ЛЕВСКИ”!

ФЕН-КЛУБ ПФК "ЛЕВСКИ", ГР. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ"