"Преставихме се на много ниско ниво и логично загубихме. Играта ни беше под всякаква критика, действахме бавно, мудно, без агресия. Няма как при това положение да победим", заяви треньорът на "Левски" Георги Иванов след 0:2 при гостуването на Монтана в първи 1/8-финал за Купата на България.

"Заложих на повече от резервите, но те не успяха да се справят. Показахме неточности във всички линии на терена. Най-вече в защита. Головете, които допускахме, бяха изключително елементарни, а вината в случая е на Радо Цонев - изгуби две топки в средата и после ни наказаха. Има напрежение в тима - явно то е следствие от загубата от ЦСКА в събота. Вижте, въпреки че днес тези млади момчета разочароваха, аз съм сигурен, че след година-две, ако вървят по възходяща линия и им се дава шанс, те ще станат добри футболисти. Те имат качества, но все още нямат възможности да дърпат отбора напред. Особено в това състояние на отбора.

На реванша (б.р. - на 3 декември) ще трябва да заличаваме пасив от два гола, което не неприятно. Това обаче не е непостижима цел. Въпросът е дотогава "Левски" да се вдигне и да стъпи на краката си", добави Гонзо.

Купа на България - сезон 2014/2015

 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите