Най-добрият български тенисист Григор Димитров бе гост в ежемесечната рубрика на ATP "Insider". Хасковлията бе разкъсан от въпроси, а най-интересният от тях бе „Най-щурото нещо, което си правил за момиче?”. Гришо призна, че е пропътувал половината свят без пари, гладен, само с паспорт и и телефон в себе си.

- Най-щурото нещо, което си правил за момиче?
- Всъщност много са. Но веднъж хванах самолет от Европа до Азия само с паспорт, зарядно и телефон в себе си. На всичко отгоре нямах пари и трябваше да чакам да стигна до другия край на света, за да се нахраня. Това е най-щурото нещо, което съм правил.

- Ако можеш да повториш един мач, кой би бил той и защо?
- Мисля, че бих повторил полуфинала на Уимбълдън от тази година година. Водех с 6-3 в тайбрека на четвъртия сет. Това е любимият ми турнир и искам да го спечеля. Да играя на централния корт и да покажа такъв тенис... Бях много вдъхновен и нищо не се знаеше, ако се беше стигнало до пети сет. Надявам се, че следващата година ще се справя по-добре.

- Кой е любимият ти супергерой?
- Батман, защото много го харесвах като дете.

- Романтична вечеря или хубав филм в киносалона?
- Бих предпочел романтична вечеря, защото съм романтична натура. Ако е вкъщи, бих се опитал да сготвя нещо, да взема цветя и да поднесе изненада.

- Кое е забраненото ти удоволствие?
- Моето забранено удоволствие е сладоледът. Мога да изям тонове сладолед. По принцип се съобразявам много с какво и колко се храня, но понякога му отпускам края и няма връщане назад.

Вижте всички въпроси към Григор и неговите отговори във видеото: