Ню Йорк Рейнджърс – Минесота Уайлд 5:4
(0:0, 0:3, 5:1)
 
Ню Йорк Рейнджърс направи феноменален обрат, след като започна третата част от мача си с Минесота Уайлд с три гола пасив, но стигна до успеха с 5:4.
 
Защитникът Кевин Клайн и дясното крило Рик Неш върнаха два гола за Рейнджърс преди лявото крило на Минесота Джейсън Зукър да вкара четвърто попадение за Уайлд. Нападателят Дерик Брасар намали за 3:4, а Антъни Дюклер и Матс Цукарело донесоха успеха на нюйоркчани в последните четири минути на мача.
 
Вратарят на Минесота Уайлс Дарси Кюмпър получи пет гола от 20 удара към вратата си, докато стражът на Ню Йорк Рейнджърс Хенрик Лундквист направи 26 спасявания.
 

Едмънтън Ойлърс – Монреал Канейдиънс 3:0
(1:0, 1:0, 1:0)
 
Едмънтън Ойлърс спечели с 3:0 срещу един от най-добрите отбори през сезона – Монреал Канейдиънс, и удължи най-дългата си успешна серия за повече от година.
 
Беноа Пулио даде аванс на Ойлърс в първия период, Найл Якупов се разписа във втория период, а Тейлър Хол беше точен на празна врата в третата част. Вратарят на тима Бен Скривънс отрази 29 удара в първия си мач без допуснат гол от началото на шампионата.
 
След като стартира сезона с пет загуби, тимът от Едмънтън вече има четири поредни победи. Това е първата серия на Ойлърс от четири поредни успеха от април 2013 г. насам.
 
Поражението сложи край на серията от четири последователни победи на Монреал Канейдиънс, който започна мача с актив от 7 победи и 2 загуби от началото на сезона.