„Ботев“ (Враца) претърпя домакинска загуба с 0:1 от Пирин (Благоевград) в мач от 11 кръг на „Б“ група. „Орлетата“ пропуснаха и две дузпи на стадиона в Мездра.
 
Пирин получи 11-метров наказателен удар в 19-ата минута, когато Мартин Тошев беше задържан в наказателното поле, но вратарят Христо Митов спаси удара на Тошев.
 
В 35-ата минута гостите вкараха единствения гол в мача. Тони Тасев се разписа с точно изпълнение на фаул. В първата минута на първото полувреме домакините създадоха една от малкото си опасности пред вратата на Пирин – Любослав Петров с глава стреля над вратата.
 
В 64-ата минута Тасев беше съборен в наказателното поле и съдията Румен Христов отсъди втора дузпа. Играчите на „Ботев“ протестираха и в мелето плевенският съдия беше бутнат на земята от Камен Каменов, който получи червен картон. Тони Тасев обаче не успя да уцели вратата при изпълнението от бялата точка.
 
С този успех Пирин излезе на трето място в класирането с 23 точки, на две от втория Локомотив (Горна Оряховица) и на четири зад лидера Монтана.